Page Rank

 

OnePlusYou Quizzes and Widgets OnePlusYou Quizzes and Widgets

duminică, februarie 28, 2010

Vine, vine primăvara

O primăvară fericită tuturor şi felicitări cu ocazia Mărţişorului!

duminică, februarie 07, 2010

Parteneriatul - datele deplasării

Am stabilit săptămâna aceasta data - şi durata, fireşte :) - deplasării în Grecia. Deoarece şcoala din Kastoria va vizita şcoala din Spania în aprilie şi se vor întoarce pe 17 aprilie, noi va trebui să ajungem săptămâna următoare, nu chiar pe 19...
Dar, având în vedere examenul de pe 4 mai (marţi) al claselor a VIII-a, nu puteam nici să ne fi întors chiar pe 3 şi noi, nu? Aşa că, în loc să stăm în Grecia o săptămână de luni până duminică (respectiv 26 aprilie-2 mai), vom sta o săptămână de sâmbătă până vineri (24-30 aprilie), pentru a putea ajunge acasă duminică seara, respectiv 2 mai.
Cel mai avantajos mod de deplasare va fi cu trenul. Vom pleca din Botoşani la ora 22.20, miercuri 21 aprilie; vom ajunge la Bucureşti a doua zi la ora 6.25 am; trenul de Salonic va pleca din Gara de Nord la ora 12.24 şi va ajunge la destinaţie în ziua următoare (23 aprilie, vineri) la ora 5.39 am; mai mult ca sigur, din cauza traversării unor frontiere, vom avea întârziere. În cele din urmă, pentru ultimii 200 de kilometri ai traseului, din Salonic până în Kastoria, vom lua un autocar - aceasta împreună cu unul din profesorii greci care ne va întâmpina în Salonic.
Deocamdată atât - mai discutăm, mai negociem până atunci... ;)


profesorul de religie şi istorie, Sokratis Vasiopoulos