Page Rank

 

OnePlusYou Quizzes and Widgets OnePlusYou Quizzes and Widgets

duminică, octombrie 25, 2009

Ziua Armatei

Azi, 25 octombrie, în ţara noastră a fost sărbătorită Ziua Armatei Române, marcându-se astfel data la care, acum 65 de ani, a fost eliberat de sub ocupaţia germano-ungară oraşul Carei (din nord-vestul ţării), ultimul teritoriu stăpânit de ungari.

sâmbătă, octombrie 17, 2009

Veşti rele

Cu toată părerea de rău trebuie să anunţ că şcoala din Franţa nu mai este membru al parteneriatului. Deşi a fost aprobat de Agenţia Naţională, a fost repsins de către directorul lor şi de către Consiliul de Administraţie. Aşadar, din cei şapte care am plecat iniţial la drum, am rămas cinci până acum; sper că nu vor fi şi alte neplăceri din partea Italiei sau Spaniei (care, deloc întâmplător, au şi minorităţi româneşti destul de "consistente"). Evident, toate sarcinile - inclusiv programul schimburilor - vor suferi modificări în urma acestor evenimente neplăcute!
Noi trebuie să continuăm, însă...

sâmbătă, octombrie 03, 2009

Gata cu schimbările, gata cu orarul - sper!

În sfârşit s-a terminat cu shimbările la Şcoala Havârna! A ieşit la pensie dl. profesor Gelu Munteanu şi va fi înlocuit, până la sfârşitul anului şcolar, de soţia sa, d-na. profesoară Elena Munteanu. Ultima schimbare a constat în înlocuirea orelor de română de la clasa a VII-a A cu cele de limba franceză de la clasele a VIII-a A şi B între d-na. Munteanu şi d-ra. Zambalic, deoarece va prelua şi dirigenţia clasei a VII-a A.
Din nefericire pentru elevii claselor a VII-a şi a VIII-a, din cauza numărului mare de ore săptămânale (31), într-una din zilele săptămânii vor avea cursuri până la ora 15. Va fi vorba "doar" de dirigenţie, educaţie fizică sau religie...
PS: luni toţi elevii şcolii vor începe cursurile la ora 09.00, deoarece profesorii şi învăţătorii vor efectua analize medicale.
PPS: Pensie lungă d-lui. Munteanu! :)