Page Rank

 

OnePlusYou Quizzes and Widgets OnePlusYou Quizzes and Widgets

joi, iunie 17, 2010

Clasament

Ieri (16.06.2010) a fost publicat pe site-ul inspectoratului şcolar documentul PDF ce conţine "clasamentul" absolvenţilor clasei a VIII-a din judeţul Botoşani, în funcţie de media de admitere. De la Şcoala Havârna (deşi în document apare Havirna!!!!), cea mai bună poziţie îi aparţine Denisei Petrescu (locul 365, cu media 9,35), iar de la clasa a VIII-a A lui Ştefan Anghele (locul 381, cu media 9,32).
http://www.isj2.botosani.ro/img/uploads/web.admin/file/Admitere_2010/Ierarhie_BT_Admitere_2010(1).pdf

duminică, iunie 13, 2010

13 iunie

Azi comemorăm 20 de ani de la tristele evenimente din Piaţa Universităţii din Bucureşti, între 3 şi 15 iunie 1990 - poate cea mai gravă manifestare a spiritului dictatorial, tradiţional-comunist de după Revoluţia din 1989!
Criminalii vor fi judecaţi, chiar dacă nu pe această lume!

http://ro.wikipedia.org/wiki/Mineriada_din_iunie_1990

http://www.realitatea.net/20-de-ani-de-la-mineriada-din-13-15-iunie-1990--vezi-video_718216.html

http://mineriada.org/

http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/13-15-iunie-confesiuni-ale-minerilor-45323.html

vineri, iunie 11, 2010

Premierea


Mai sunt poze, dar mâine e o altă zi! :))
PS: păcat că au venit foaaaaarte puţini copii la banchet! Să sperăm că nu vor regreta prea mult mai târziu! Asta e!

joi, iunie 10, 2010

South Africa

Începe în seara aceasta Campionatul Mondial de Fotbal - Africa de Sud 2010! Multe succesuri echipei noastre naţionale! :X

La revedere, clasa a VIII-a A!

Iată că ne apropiem de sfârşitul unei călătorii frumoase, ce a durat aproape patru ani calendaristici - dar patru ani şcolari compleţi, din septembrie 2006 până în iunie 2010! Sau, pentru unii, chiar din 2001-2002, de când eraţi "elevi la grupa mare"!
Astăzi, după mai multe peripeţii, s-a ţinut şi cursul festiv al clasei a VIII-a A, căreia i-am fost diriginte timp de patru ani. Abia de săptămâna viitoare pot să răspund întrebării adresate de unii elevi (de fapt, unele eleve...) încă de astă-toamnă: DA, îmi va fi dor de voi!
Au mai rămas doar câţiva mici paşi împreună: premierea, banchetul, completarea fişelor de înscriere şi, la sfârşitul lui august, cei care vor dori vor mai putea aprofunda unele "probleme" ale limbii engleze la şcoală, la fel ca şi anul trecut: dacă tot trebuie să vin la şcoală, măcar să nu stau degeaba, nu-i aşa? Mai ales că acest lucru vă va ajuta la testările iniţiale din clasa a IX-a, oriunde veţi ajunge!
Iată şi câteva aspecte de la cursul festiv:




miercuri, iunie 09, 2010

Sfârşitul :(

Astăzi a avut loc cursul festiv al clasei a VIII-a B, cea de-a doua "clasă de suflet" a mea, evident, după clasa cărei îi mai sunt - pentru încă două zile! - diriginte. Ei îşi vor lua bun-rămas de la cadrele didactice mâine, la ora 10.00...
Contrar aparenţelor, mă simt şi eu "mişcat": e o dublă premieră şi pentru mine, atât să termin o promoţie de patru ani ca profesor de engleză, cât şi ca diriginte! Mai ales că prima întâlnire cu elevi ai acestor două clase am avut-o în 2001, când eu eram "proaspăt-venit" la Havârna, iar ei erau în Grupa Mare, la grădiniţă. A trecut timpul şi abia ne-am dat seama, nu?
Iată câteva imagini de la cursul festiv (la care, din păcate, nu au venit toţi elevii, dar nici toţi profesorii):







PS: Denisa Elena Petrescu a citit "discursul", iar Adrian Gabriel Barnea a fost "fotograf oficial".

sâmbătă, iunie 05, 2010

5 iunie

Astăzi marcăm două evenimente importante:
Ziua Naţională a Regatului Danemarca (îi ştiţi voi, tipii ăia înalţi, blonzi şi zvăpăiaţi - majoritatea lor...)
Ziua Mondială a Mediului.
Week-end plăcut!

vineri, iunie 04, 2010

Good-Bye! Farvel!

Şi s-au dus acasă! Am vorbit la telefon cu d-na. Silke şi mi-a confirmat că au ajuns cu toţii acasă, sănătoşi, fericiţi şi obosiţi!
Iată câteva imagini: