Page Rank

 

OnePlusYou Quizzes and Widgets OnePlusYou Quizzes and Widgets

duminică, noiembrie 08, 2009

La Mulţi Ani... cu gripă!

În primul rând un sincer "LA MULŢI ANI!" tuturor celor ce-şi sărbătoresc astăzi onomastica: Mihai, Mihaela, Gabriel, Gabriela etc. Toate cele bune, mult noroc în viaţă şi fericire alături de cei dragi!
Şi acum, veştile rele: în Şcoala Havârna există cel puţin un elev suspect de infectarea cu virusul A/H1N1, cunoscut şi ca virusul gripei porcine; există, de asemenea, suspiciuni pentru două cadre didactce (nu eu!); luni ne vom revedea la şcoală cu măşti. Acestea vor ajuta parţial la izolarea virusului şi mai ales la încetinirea transmitrii sale de la persoana infectată la alte persoane neinfectate (încă...). Situaţia la nivel naţional este îngrijorătoare, deoarece - şi din cuza încălzirii vremii - gripa se extinde cu repeziciune în toate judeţele ţării. Aşteptăm rezultatele în cazul colegilor noştri - cel mai rău lucru care se poate întâmpla este ca şcoala să fie închisă, iar cursurile suspendate pentru o săptămână. În acest caz, probabil că se vor face recuperări sâmbăta. Superb, nu?
NU!!!!!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Mulțumim pentu urări.Și dumneavoastră să aveți numai sănatate și bucurii alături de cei dragi!

Anonim spunea...

nush de ce e atata panica de la gripa asta.... e mult mai periculoasa gripa normala .... la gripa porcina nu sunt dureri muscularea temperatura ...hmmm nici asta nu e ceva grav (doar 37.5-38.5) pe cand la cea normala ajunge si la 40 de grade....au facut si ei stocuri de vaccine...si cum sa le dea? doar inventand gripa porcina....gripa asta a fost in 1976 in SUA si le-au facut vaccine si la ce le-a ajutat???... multi au murit de la vaccinele lor, iar altii au ramas cu diferite sechele... pt ce baga in oameni mercur??? stiti cine n-o sa faca vaccinele... tigani ca nu au pani si doctorii pt ca stiu ce fel de vaccine sunt....