Page Rank

 

OnePlusYou Quizzes and Widgets OnePlusYou Quizzes and Widgets

vineri, aprilie 30, 2010

Ultima zi la Mavrochori

Astazi e ultima zi pentru echipa romana in scoala din Mavrochori (pamant negru, adica roditor, manos). In aceasta dupa-amiaza plecam spre Kastoria, iar dupa ultimele cumparaturi acolo, vom lua autobuzul de ora 16.00 spre Salonic, unde vom ajunge in jurul orei 18.30 (la autogara), respectiv 19.00 in centru. Vom mai sta in Salonic pana la plecarea trenului (ora 00.30), apoi dupa vreo 16 ore vom ajunge in Gara de Nord, iar la ora 23.20 vom urca in rapidul de Botosani, care ne va lasa in gara Botosani in jurul orei 07.30. Microbuzul - acasa!!!!
Toti copiii au fost incantati de aceasta "vizita", nu s-au intamplat accidente sau lucruri negative, iar parintii care au gazduit copii romani au fost foarte multumiti de comportamentul acestora. O nota mare, special pentru parintii si cadrele implicate in acest proiect, care au avut grija de echipa noastra nu ca de niste straini, ci mai degraba ca de niste rude apropiate venite in vizita dupa multi ani!
Ospitalitatea celor cu care am avut de-a face a fost desavarsita, de la soferii de autobuze si autocare pana la directoarea scolii si vice-primarul muncipalitatii (structurii respective).
Vom reveni cu poze (deocamdata mai gasiti cateva si pe www.infomileanca.ro) si cu descrierea "aventurilor" din Grecia (Salonic, Kastoria, Mavrochori, Katerini, toate obiectivele vizitate) in cursul saptamanii viitoare, dupa ce ne intoarcem si ne "tragem sufletul" un pic, iar elevii claselor a VIII-a isi vor sustine examenul.
Toate cele bune,
Echipa Romaniei!
PS: dupa ce intram in tara, la Giurgiu, maine pe la 15.30-16.00 (aproximativ), incepem "telefoniada"! :))

Niciun comentariu: