Page Rank

 

OnePlusYou Quizzes and Widgets OnePlusYou Quizzes and Widgets

luni, aprilie 18, 2011

În Valverde de Leganes (II)

Tot în prima seară a avut loc "ceremonia oficială" de primire a echipei române. Din partea spaniolă, alături de profesori, părinţi şi direcţiunea şcolii (mă rog, liceului...), au participat primarul localităţii Valverde de Leganes (Valea Verde a râului Leganes). S-a efectuat schimbul de cadouri (din partea română, alături de placheta de ceramică şi sticlele de vin ce au supravieţuit transportului în cala avionului (o placetă, o sticlă de vin, precum şi sticla de la un goblen s-au transformat în puzzle!), le-am înmânat şi nişte ţesături tradiţionale româneşti.
După ceremonia de primire (din partea română doar subsemnatul a avut ocazia să vorbească) am consumat nişte gustări tipice (tapas), după care s-au alcătuit echipe mixte de elevi ce ar fi trebuit să găsească nişte obiective şi să răspundă la nişte întrebări. Din păcate, ploaia (caldă) şi oboseala au consituit veritabile piedici în calea acestui "joc". A fost singura dată când ploaia ne-a incomodat în Extremadura; a mai plouat odată în ultima zi, în Madrid - dar să nu anticipăm!
PS: după cum merg treburile (Internetul, precum şi pregătirea vizitei echipei italiene), probabil că va mai dura destul de mult această relatare "în serial" a deplasării noastre.
VA URMA :)





Niciun comentariu: