Page Rank

 

OnePlusYou Quizzes and Widgets OnePlusYou Quizzes and Widgets

duminică, mai 30, 2010

Prima zi în Havârna

Am început la ora 9.00, la şcoală. De fapt, până s-au adunat cu toţii, s-a făcut 9.30, iar în jumătatea de oră rămasă până la meciuri, danezii au vizitat biserica din sat, au asistat la slujba ţinută de părintele Lucian Iacob (au fost încântaţi şi de criptele funerare din curtea bisericii), iar la ora 10 au început meciurile: mai întâi cu echipa din Mileanca, apoi între echipele şcolare din Mileanca şi Havârna, iar în cele din urmă între danezi şi hăvârneni.
După ce au asistat şi la meciul "seniorilor", Mileanca-Havârna, am pornit cu toţii spre stână, unde am stat, am mâncat mâncăruri tradiţionale (unii dintre români şi toţi vizitatorii din Danemarca, fără excepţii), o parte din copii (din ambele echipe) s-au plimbat până la iaz, iar la întoarcere, într-o cursă contra-cronometru cu ploaia, am revenit în sat cu microbuzul şcolii şi (mult mai incitant) cu camionul d-lui. Brumă.
Menţionăm prezenţa alături de echipele de proiect a oficialităţilor din comunele Havârna şi Mileanca, domnii primari Ioan Jităreanu şi Ioan Ursachi, precum şi a d-lui. director al şcolii Havârna, Ioan Stan.
Urmează, începând de la ora 20.00, o discotecă la Căminul Cultural Havârna.
Vom reveni cu amănunte! :)










Mai târziu, la Căminul Cultural

Şi apoi la o discotecă mai serioasă, unde au învăţat şi "Dansul Pinguinului":



Şi mâine, spre Iaşi!!!

Un comentariu:

Andreea B. spunea...

Asa da aventura..cred ca o sa aiba ce povesti cand vor ajunge acasa.Foarte frumos.Ce le mai pregatiti?Sau sunt surprize?