Page Rank

 

OnePlusYou Quizzes and Widgets OnePlusYou Quizzes and Widgets

vineri, august 07, 2009

Hai la treabă!


Având în vedere că mi-a sosit până şi răspunsul oficial de aprobare a parteneriatului şcolar, cred că e clar de-acum că lucrurile au intrat pe făgaşul cel bun. Aşadar, săptămâna viitoare vreau să încep un pic de "lucru", în materie de conversaţie, cu elevii care vor participa la proiect. Să nu confundăm proiectul în sine cu voiajele în Franţa şi Grecia! Participarea la proiect este o condiţie pentru cei care vor să meargă în străinătate, dar nu şi invers, cel puţin deocamdată. Am înţeles de la coordonatoarea proiectului că nu vor fi mai mult de 15 elevi pentru Franţa, dar abia la sfârşitul lui septembrie voi şti mai multe...
Olanda, din nefericire, nu a fost aprobată ca participantă la proiect, dar ei vor totuşi să participe, din fonduri proprii. Dacă li se va aproba acest lucru, programul va rămâne neschimbat. Dacă nu, vor fi înlocuiţi de spanioli.
Deci, pentru început, săptămâna viitoare aş dori să mă întâlnesc cu elevi din clasele a VIII-a A şi a VIII-a B. Voi posta ulterior lista cu numele lor, dar aproape sigur că ştiu ei care sunt: în general, cei care au participat şi la lecţia deschisă din noiembrie (plus Adi Barnea, fireşte...). Micile excepţiivor fi totuşi libere să participe, fie şi numai pentru a-şi îmbunătăţi "conversation skills" :))

4 comentarii:

Anonim spunea...

felicitari...e vorba de proiectul amadeus?

MMM spunea...

Hi, hi, hi...
De fapt e Comenius, LLP (Lifelong Learning Program).

Anonim spunea...

ziua? ora? cand ne intalnim?(ady barnea)

Andrei spunea...

si liceul meu a participat la proiectul comeniu.
S-au organizat excursii in Italia, Franta si Norvegia parca :D